Müanyag ablak kezdölap E-mail küldése
Müanyag ablak termékek Müanyag ablak árak Müanyag ablak üzleteink Müanyag ablak szolgáltatások Müanyag ablak referencia Müanyag ablak viszonteladóknak Müanyag ablak ajanlatkérés

Tetősík ablak

Termékeink

Műanyag ablak
Műanyag ajtó
Párkányok
Redőnyők
Garázskapuk
Tetősík ablakok
Fa nyílászárók

Termékek :: Tetősík ablak

Tetősík ablak

Fakro tetősík ablakok

A Fakro tetőtéri ablak három részegységől áll: a burkolókeretből, a billenő vagy felnyíló ablakból, illetve a külső és belső kiegészítő tartozékokból.

Több anyagkezelési eljárásnak vetik alá gyártáskor, ezek az impregnálás, vákumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés.

Alapanyag:
Borovi fenyő, illetve lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7022-es színben.

Szerkezet:
rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

Üvegezés:
k=1.0 W/mK extra hőszigetelő üvegezés, K-ablak = 1.5 W/mK. A nyílászáró hanggátlása 32 dB, üvegezése edzett üveg

További tulajdonságai:
vasalatának köszönhetően a szárny a középső tengely körül 180 fokban átfordítható, így a külső üvegfelület könnyen tisztítható, alsó kilincs a könnyű működtetés érdekében, kétállásű résszellőzéssel, tisztító, illetve szellőző állásban retesszel rögzíthető ablakszárny, ÉMI bizonyítvánnyal rendelkeznek, utólag tetszőleges méretben, színekben és anyag választékban árnyékolók kaphatóak.

Több méretben is kapható, érdeklődjön szaküzleteinkben.

Rooflite tetősík ablakok

A Rooflite tetőtéri ablak három részegységől áll: a burkolókeretből, a billenő vagy felnyíló ablakból, illetve a külső és belső kiegészítő tartozékokból. A középső vízszintes tengely körül forduló tetőtéri ablakok több különböző méretben kaphatók.

A fából készült ablakokat több anyagkezelési eljárásnak vetik alá gyártáskor, ezek az impregnálás, vákumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés.

Alapanyag:
Borovi fenyő, illetve lakkozott, eloxált alumínium, RAL 7022-es színben, valamint cégünk 2008-tól forgalmazza a ROOFLITE legújabb műanyag tetőablakait.

Szerkezet:
A fa ablakok szerkezete rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében. A műanyag ablakok szerkezete a legmodernebb műanyagprofil.

Üvegezés:
k=1.0 W/mK extra hőszigetelő üvegezés, K-ablak = 1.5 W/mK. A nyílászáró hanggátlása 32 dB, üvegezése edzett üveg

Schindler tetősík ablakok

A Schindler tetőtéri ablak három részegységől áll: a burkolókeretből, a billenő vagy felnyíló ablakból, illetve a külső és belső kiegészítő tartozékokból. Az ablakszárny a középső vízszintes tengely körül forgatható, vagy felső vízszintes tengely körül fokozat nélkül max. 40°-ban nyitható. Több anyagkezelési eljárásnak vetik alá gyártáskor, ezek az impregnálás, vákumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés. Az FBB a középen átforduló, az FFB a felső tengely felöl nyitható típus. Fékezett szárny szellőző állásban. Felső vagy alsó kilincs elhelyezés. Gombavédő alapozás kétszeres lakkozás.

Alapanyag:
skandináv erdei fenyő, a külső lemezburkolat alumínium lemez, UV álló felületkezeléssel RAL 8019 szürkebarna színben.Válogatott skandináv faszerkezetek tömbösített kivitelben.

Szerkezet:
rétegragasztott faszerkezet, a vetemedések elkerülése érdekében.

Üvegezés:
k=1.1-1.2 W/mK hőszigetelő üvegezés, K-ablak = 1.5 W/mK. A nyílászáró hanggátlása 32 dB, üvegezése edzett üveg

Több méretben is kapható, érdeklődjön szaküzleteinkben.