Müanyag ablak kezdölap E-mail küldése
Müanyag ablak termékek Müanyag ablak árak Müanyag ablak üzleteink Müanyag ablak szolgáltatások Müanyag ablak referencia Müanyag ablak viszonteladóknak Müanyag ablak ajanlatkérés

Garázskapu

Termékeink

Műanyag ablak
Műanyag ajtó
Párkányok
Redőnyők
Garázskapuk
Tetősík ablakok
Fa nyílászárók

Termékek :: Garázskapu

Garázskapu

Berry billenőkapuk

Az egyedi, sor-, vagy ikergarázsokba beépíthető Hörmann Berry kapuk egyesítik a kiváló minőséget és kifinomult technikát a strapabíró kivitellel és a tartós működőképességgel. Kaphatók számos szabványos és egyedi méretben, valamint azonos megjelenésű mellékajtóval együtt is. Több mint húsz féle motívum acélból és fából. A Berry billenőkapuk típusai lehetnek:

  • Bordázott acélkapuk
  • Acélkapu-változatok
  • Kazettás acélkapuk
  • Tömörfa borítású kapuk
  • Designkapuk tömörfából

Információkérés Berry billenőkapuk prospektus letöltése

Szekcionált garázskapuk

Az elegáns Hörmann automata szekcionált kapuk függőleges irányba nyílnak. Így több szabad hely marad a garázs előtt - és a teljes áthajtószélesség szabaddá válik. A szekcionált kapuk mindig használhatók - mindegy, hogy a garázs nyílása négyszögletes vagy srégelt, szegmentált vagy köríves alakú. Ez az utólagos modernizáláshoz is ideális megoldás. A szekcionált garázskapu típusai lehetnek:

  • Egyhéjú - és duplafalú acélkapuk
  • Design acélkapuk
  • Fakapuk
  • Design fakapuk

Információkérés Szekcionált garázskapuk prospektus letöltése

A Hormann garázskapu általános jellemzók

Made in Germany: Valamennyi kapu-és meghajtás-alkatrészt a Hörmann saját gyárában fejleszti és gyártja. Magas fokon képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak új termékeken, állandó továbbfejlesztéseken és a részletek javításán, így jönnek létre pl. önálló szabadalmak a piacon. Valós működtetést utánzó hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét.

Tanúsított márkaminőség: A Hörmann kapuk és meghajtások teljes mértékben egymásra vannak hangolva, ezenkívül biztonsági szempontból független, elismert intézmények által bevizsgált és tanúsított termékek. Ezek mind a DIN ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint készülnek, és teljesítik az 13241-1 Európai Szabvány összes követelményét.

Környezetkímélő eljárás: Nemcsak a kihabosítás során használt 100% FCKW-mentes PU-keményhab,
de a kapuk színrefestését is környezetkímélően végzi a Hörmann. A szennyezett levegőt csúcsmodern,
regeneratív módon tisztító berendezés segítségével az energiaszükséglet a töredékére csökken.

Tartósság: A kiváló műszaki megoldásoknak és a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év garanciát ad minden szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.