Müanyag ablak kezdölap E-mail küldése
Müanyag ablak termékek Müanyag ablak árak Müanyag ablak üzleteink Müanyag ablak szolgáltatások Müanyag ablak referencia Müanyag ablak viszonteladóknak Müanyag ablak ajanlatkérés

Termékeink

Műanyag ablak
Műanyag ajtó
Párkányok
Redőnyők
Garázskapuk
Tetősík ablakok
Fa nyílászárók

Termékek

Termékek

Termékeink

Műanyag ablakok

Műanyag ablakaink az ALUPLAST termékei. Az ablakok szerkezete rendkívül stabil, tökéletes hang-, és hőszigetelésű, éghetetlen anyagú és a korrózióval szembeni ellenállása is átlagon felüli.

Cégünk 5 féle kialakítású műanyag nyílászárót forgalmaz.
  Műanyag ajtók

Az ALUPLAST az egyik legismertebb fejlesztője és gyártója a pvc ajtóknak. A legkorszerűbb anyagok és technológia felhasználásával, ezen bejárati ajtókminden körülmények között megállják helyüket.

A nyílászárók szerkezete rendkívül stabil, tökéletes hang-, és hőszigetelésű, éghetetlen anyagú és a korrózióval szembeni ellenállása is átlagon felüli.
  Párkányok

Napjainkban különböző minőségű és fajtájú ablakpárkányból ablakkönyöklőkből lehet választani. Anyaguk lehet természetes kövek, fa, fém és műanyag. Használatával meghosszabíthatja nyílászárói értékállóságát, és hasznos teret nyer otthonában.
  Redőnyök
Legfontosabb lételemünk a napfény. De néha a jóból is megárt a sok: forróság, vakító hatás, visszatükröződés a képernyőn. Ezek a problémák a lakótérben vagy a munkahelyen a redőnyök, vagy reluxák alkalmazásával egyszerűen kiküszöbölhetők.
  Garázskapuk
Cégünknél több típusú és kivitelű garázskapu közül választhat. Reméljük gazdag kínálatunkból megtalálja az Önnek legjobban megfelelő garázskaput.

  Tetősík ablakok

A Fakro tetőtéri ablak három részegységől áll: a burkolókeretből, a billenő vagy felnyíló ablakból, illetve a külső és belső kiegészítő tartozékokból. Több anyagkezelési eljárásnak vetik alá gyártáskor, ezek az impregnálás, vákumkezelés, gombaölés, lakkozott végleges felületkezelés.
  Fa nyílászárók

Fa ablakok és erkélyajtók: Csomómentes, Luc ukrán szibériai fenyő ablakok és csomómentes, három rétegből ragasztott Borovi fenyő ablakok

Fa bejárati ajtók: Klasszikus fa bejárati ajtók brorovi fenyőből és luc fenyőből.

Fa beltéri ajtók: Farostlemez borítású, MDF, fenyő borítású és dekor beltéri ajtók